Nopeat (1-3 pv) toimitukset Kuhmosta!  Suomalainen AVAINLIPPU verkkokauppa.
100% tyytyväisyystakuu! 


Meille on myönnetty Avainlippu! - merkki suomalaisuudesta ja työstä suomeen

Mairan verkkokaupalle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kuhmossa toimivalle Mairan verkkokaupalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Mairan verkkokauppa palvelee perheen voimin ja varastoi tuotteensa Suomessa.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

- Mairan verkkokaupalle haettiin avainlippua, jotta voisimme erottautua ulkomaisista verkkokaupoista ja näin asiakkaat voivat helpommin tunnistaa luotettavan Suomalaisen toimijan.

Työllistämme välillisesti joukon suomalaisia yrityksiä, kuten kuljetusyrityksiä, pakkausmateriaalien toimittajia, markkinoinnin ammattilaisia sekä kouluttajia.

Ylpeinä avainlipusta ja valmiina palvelemaan! Ollaan yhteydessä!

Ystävällisesti, Suvi


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit