Nopeat (1-3 pv) toimitukset Kuhmosta!  Suomalainen AVAINLIPPU verkkokauppa.
100% tyytyväisyystakuu! 


Kuinka käyttää kese-kuorintakinnasta?

MIKÄ ON KESE? "Kese" (lausutaan "keh-say") on vartalon kuorintakinnas, jota perinteisesti käytetään turkkilaisissa kylpylöissä (hamam) ihonpuhdistusrituaalina "tellak" (kylpylähoitaja) toimesta. Toisin kuin modernit vaihtoehdot, kese ei jätä mikromuovia! Pelkkä kese ja lämmin vesi riittää kuorintaan, mikä tekee siitä kestävimmän ja jätteettömimmän tavan kuoria ihoa.

Kese edistää lymfaattista kiertoa, verenkiertoa ja hidastaa ikääntymistä. Kese on ratkaisu epätasaiselle iholle ja jättää ihon kauniiksi, pehmeäksi ja silkkiseksi.

KUINKA KÄYTTÄÄ KESE-KUORINTAKINNASTA Perinteisesti ennen kese-kinnaksen käyttöä kylvyssä, kylpijät viettävät muutaman minuutin kuumalla kivellä valmistaakseen ihonsa kuorintaa varten. Koska useimmissa nykyaikaisissa kodeissa ei ole tätä (tavoitteena!), neuvomme seuraavia vaiheita, jotta saat parhaan hyödyn kese-kuorintakinnaksesta:

1. Älä levitä voidetta tai saippuaa ennen kuin käytät kinnasta. Ihosi ei saa olla liukas. Käytä kinnasta ennen kuin peset hiuksesi ja vartalosi. Kuorinta tulisi tehdä ensimmäisenä suihkussa, koska hiustenhoitotuotteet ja saippuat jättävät kalvon iholle. 

2. Jos sinulla on aikaa, liota itseäsi lämpimässä vedessä tai höyryssä muutaman minuutin ajan avaaksesi huokosesi ja valmistellaksesi ihosi kuorintaa varten. Mitä enemmän odotat lämpimässä höyryssä, sitä parempi. Suosittelemme käyttämään kinnasta vain vartalollesi, koska se voi olla liian karkea kasvoillesi. 

3. Ennen kintaan käyttöä kostuta se lämpimällä vedellä, pue se käteesi kuin hansikas ja aloita sen levittäminen kostealle ihollesi. Sammuta suihku, säästä vettä. (Kese ei hankaa hyvin virtaavan veden alla) 

4. Käytä pyöriviä liikkeitä ja aloita varovasti. Näet tulokset selvästi jo muutamalla vedolla! Odota näkeväsi kuollutta ihosolukkoa.

5. Korkeampi paine tarkoittaa enemmän kuorintaa. Jos olet aloittelija, aloita varovasti. Ajan myötä voit kokeilla lisäämällä painetta saadaksesi syvemmän kuorinnan. 

6. Kuorinnan jälkeen pese kehosi kosteuttavalla saippualla (suosittelemme luonnollista saippuaa, esim. luonkos summer saippua) ja käytä vartalovoidetta (tärkeää kuorinnan jälkeen!). 

7. Saattaa olla, että iho on hieman ärtynyt kesin käytön jälkeen. Varmista, että olet varovainen ensimmäisillä kerroilla ja kosteutat aina jälkeenpäin. Voit lisätä painetta kuorinnassa ajan myötä. 

8.Suosittelemme nauttimaan teetä suihkun ja perinteisen turkkilaisen kylpyhoidon jälkeen; nauttiaksesi sen jälkeisestä hyvästä olosta. 

9.Voit toistaa tämän prosessin noin yhden - kahden viikon välein. Ihon täytyy levätä kesin käyttökertojen välillä, joten vältä liian usein käyttöä.

VINKKEJÄ KESEN KÄSITTELYYN:
Huuhtele kese jokaisen käytön jälkeen hyvin vedellä, jotta kuolleet ihosolut huuhtoutuvat pois.
Kuivaa kese ripustamalla se kuivumaan joko kylpyhuoneessa tai ulkona. Älä jätä sitä veteen (varsinkaan saippuaveteen) pitkäksi aikaa.

Jos sinulla on kysyttävää kesen käytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: asiakaspalvelu@mairan.fi

Tilaa uutiskirjeemme!
Tilaa uutiskirjeemme
, niin pidämme sinut ajan tasalla uutuuksista, tarjouksista ja saat vinkkejä ihanan kotoilun maksimointiin. ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit