Nopeat (1-3 pv) toimitukset Kuhmosta!  Suomalainen AVAINLIPPU verkkokauppa.
100% tyytyväisyystakuu! 


Hamam-pyyhe on rakkautta ensikietaisulla

Oletko tullut ajatelleeksi, kuinka paljon käytät arjessa pyyhettä? Lähestulkoon kodin jokaisessa huoneessa on saatavilla pyyhe, jolla voi kuivata käsiä tai kasvoja sekä sipaista tiskauksen lopuksi astiat kuiviksi. Kun maitolasi kaatuu tai hanasta roiskahtaa vettä lattialle, kädet hapuilevat lähimpää pyyhettä kohti. Yleensä pyyhkeet myös roikkuvat näkyvillä, joten kuivausominaisuuksiensa lisäksi ne myös somistavat kotia.

Suurin osa elämästämme on tavallista arkea. Sanotaan, että sekalainen ympäristö luo kaoottisen tilan myös mieleen. Olemme sujuvan arjen sekä kauniin kotoilun puolestapuhujia, joten siksi valintamme on Hamam-pyyhe. Yleensä suihku, kylpy sekä saunominen liitetään rentoutumiseen. Niinpä on todella tärkeää maksimoida nautinnon määrä. Huono pyyhe voi pilata päivän kohokohdan ja muuttaa elämyksen kauhistukseksi.

Lienet joskus kuivannut itsesi pesunukkaa irrottavaan froteepyyhkeeseen, joka ei ole ripustuksesta huolimatta kuivanut kunnolla vaan siihen on iskostunut ”märän koiran hajuefekti”. Herkkä hipiä ei pidä karheudesta tai hankaamisesta, joten pelkkä froteepyyhkeen pyyhkäisy saattaa kutittaa iholla sekä aiheuttaa epämukavia tuntemuksia.

Mieli ei mettä keitä, kun pyyhenöyhtä pyörii käsissä sekä koko keholla ja tuntuu ikävältä kosteusvoidetta iholle levittäessä. Nopeasti kuivavan sekä nukkaa päästämättömän Hamam-pyyhkeen kanssa saat jättää nämä hankaluudet historiaan.

Miksi valita Hamam-pyyhe?

Hamam-pyyhe on rakkautta ensikietaisulla. Jos sinulla on taipumus pakata reissuun tavaraa yli tarpeen, Hamam-pyyhe lievittää tuskaasi sujahtamalla pieneen tilaan ja näin tavarapaljouden määrä ei kasva ratkaisevasti.

Jos tarvitset matkan aikana vilttiä, voit napata Hamam-pyyhkeen laukusta ja asetella sen itsellesi peitoksi. Hamam-pyyhe toimittaa tiukan paikan tullessa korean sekä pehmeän ulkomuotonsa ansiosta myös kaulahuivin virkaa.

Alun perin turkkilaisten Hamam-pyyhkeiden historia ajoittuu 1700-luvulle hamam-kylpylöihin, joissa jokaiselle kehonosalle käytettiin omaa pyyhettä. Hamam-pyyhkeiden valmistamisen perinne on kulkenut Turkissa sukupolvelta toiselle ja prosessissa käytetään laatua vaalien turkkilaista puuvillaa tai pellavaa. Tarkastellessa esimerkiksi nykypäivän turkkilaisia saunoja, yhteys eri pyyhetyyppeihin on helppo havaita. Yksi pyyhe kietaistaan vartalolle ja toinen suojaa hiuksia, kun kolmas toimittaa pefletin virkaa.

Hamam-pyyhe vain paranee pesukertojen jälkeen, kun maltat tehdä sille ensimmäisen pesun yhteydessä noin yön yli kestävän liotuksen kylmässä vedessä. Anna sen jälkeen Hamam-pyyhkeen kuivua ja pese se pesukoneessa 30 asteen ohjelmalla. Näin Hamam-pyyhkeen erikoispitkät puuvillakuidut saavuttavat optimaalisen pehmeyden sekä imukyvyn.

Pesukertojen myötä nämä ominaisuudet vain paranevat. Huuhteluaine tukkii Hamam-pyyhkeen huokoset ja huonontaa näin sen kuivausominaisuuksia. Huuhteluaineen sijaan pyykkietikka sekä alhaiset pesulämpötilat ovat Hamam-pyyhkeiden kannalta parempi vaihtoehto. Myöskään rumpukuivausta ei suositella, koska Hamam-pyyhkeen kangas voi vahingoittua.

Kulutusta ja aikaa kestävien tuotteiden hankkiminen on ympäristöteko. Kun satsaa kerralla laatuun, ei tarvitse vuosittain hankkia uutta pyyhearsenaalia. Pienillä valinnoilla voi tuoda arkeen luksusta, joka lisää asioiden sujumisen tunnetta.

Hamam-pyyhkeen käyttökohteet

Hamam-pyyhkeet ovat pitkäaikainen ja kestävä ilo. Ota luottopyyhkeesi mukaan salille, kietaise se turbaaniksi hiuksille, sommittele se kattauksiin, pöytäliinaksi, pefletiksi tai esimerkiksi väriksi sisustukseen.

Voi sanoa, että näillä pyyhkeillä on sielu. Oikein hoidettuna sekä huollettuna Hamam-pyyhe kestää aikaa ja on omistajalleen luottokaveri niin kuntosalille, uimarannalle kuin kodin saunailtaan tai spa-hetkeen. Hamam-pyyhe on oiva muistiainen tupaantuliaislahjaksi, mökkiviemiseksi tai esimerkiksi opinnoista valmistuvalle nuorelle.

Hamam-pyyhe osana elämäsi ikimuistoisia hetkiä

Meille suomalaisille sauna sekä vesi toimivat rentoutumisen elementteinä. Saunaan ei oteta mukaan elektroniikkaa tai työasioita, ainoastaan pyyhe todistaa tätä pyhää hetkeä. Sielumme lepää vehreää järvimaisemaa katsellessa, kun taustalla kuikka toimittaa konserttoaan. Rantasaunan porstuassa löylyjen jälkeen istuskellessa voimme tuntea elämän olevan siinä hetkessä. Hamam-pyyhe on osa tarinaasi.

Lempeitä sekä ikimuistoista hetkiä arkeen ja juhlaan Hamam-pyyhkeiden kanssa.

Toivottaa Suvi/Mairan Oy


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit