Nopeat (1-3 pv) toimitukset Kuhmosta!  Suomalainen AVAINLIPPU verkkokauppa.
100% tyytyväisyystakuu! 


5 syytä miksi Hamam-pyyhe on parempi kuin froteepyyhe

Hamam-pyyhkeet ovat perinteisiä turkkilaisia pyyhkeitä, joita on käytetty jo yli 600 vuoden ajan. Ne ovat saaneet nimensä hamameista, eli turkkilaisista höyrysaunoista, joissa ne ovat olleet välttämättömiä pyyhkeitä saunoissa ja vilvoitellessa.

Hamam-pyyhkeiden käyttö on ollut perinteisesti hyvin sidoksissa turkkilaiseen kulttuuriin ja tapoihin. Hamameissa, eli turkkilaisissa höyrysaunoissa, hamam-pyyhkeet ovat olleet välttämättömiä pyyhkeitä, joita on käytetty esimerkiksi saunomisen jälkeen kehon kuivaamiseen.

Alun perin hamam-pyyhkeet valmistettiin pellavasta, mutta nykyään ne valmistetaan useimmiten puuvillasta. Perinteisesti hamam-pyyhkeet ovat olleet kudottuja, ja niissä on ollut erilaisia kuvioita ja raidoituksia. Hamam-pyyhkeiden kudonnassa onkin perinteisesti ollut mukana käsityönä valmistusprosessin eri vaiheita.

Nykyään hamam-pyyhkeet ovat kuitenkin levinneet ympäri maailmaa, ja ne ovat suosittuja niin kotona kuin matkoillakin. Niiden monikäyttöisyys ja kevyt rakenne ovat tehneet niistä suositun vaihtoehdon perinteisille froteepyyhkeille.

Neljä syytä, miksi Hamam-pyyhe peittoaa perinteisen froteepyyhkeen.

1: Hamam-pyyhkeiden materiaali vie vähemmän tilaa.

Kevyempi ja tilaa säästävä materiaali: Hamam-pyyhkeet ovat kevyempiä ja vievät vähemmän tilaa kuin tavalliset froteepyyhkeet. Tämä tekee niistä käteviä esimerkiksi matkoilla, rannalla tai kuntosalilla. Matkalaukkusi on kevyempi, kuntosalireppuusi mahtuu muutakin ja rantakassi on kevyt kantaa.

2: Hamam-pyyhkeet kuivuvat nopeammin

Hamam-pyyhkeet kuivuvat nopeammin kuin tavalliset froteepyyhkeet, joten ne ovat hygieenisempiä käytössä ja niiden kuivatus vie vähemmän energiaa. Pyyhe kuivuu narulla tai naulakossa nopeammin eikä jää pitkäksi aikaa muhimaan kosteana.

3: Tyylikäs Hamam-pyyhe on monikäyttöinen.

Hamam-pyyhkeet ovat usein kauniita ja värikkäitä, joten ne ovat myös tyylikäs sisustuselementti kylpyhuoneessa - tai vaikka tyylikkäänä torkkupeittona sohvalla, kauniina pöytäliinana tai taiteltuna upeaksi mekoksi. Yritäpä samaa froteepyyhkeellä!

4: Hamam-pyyhkeet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä

Vaikka hamam-pyyhkeet voivat vaikuttaa kalliilta kertaostoksena, ne ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Tämä tekee niistä kustannustehokkaan vaihtoehdon pitkällä aikavälillä. Ja koska voit käyttää pyyhkeitä monessa eri tarkoituksessa, säästät pitkän pennin. Säästät matkatavaroissasi, koska tarvitset vähemmän pakattavaa ja säästät energiakuluissa, koska pyyhe kuivuu nopeammin. Pyyhe myös kestää kovassakin käytössä pitkään, joten yksi pyyhe on todella pitkäikäinen kumppani!

Hamam-pyyhkeet ovat siis monin tavoin parempia kuin perinteiset froteepyyhkeet. Kun haluat, että pyyhkeesi on kevyt, nopeasti kuivuva, pieneen tilaan mahtuvat ja vielä tyylikäskin, valitse Mairanin hamam-pyyhe.

Kurkista verkkokauppaamme ja tutustu koko Hamam-pyyhevalikoimaamme! Mairanin pyyhkeet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä ja niitä on saatavilla useita eri kokoja.


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit