Hamam pyyhe; parhaimmat ominaisuudet esiin näin

Hamam pyyhkeen ja ponchon parhaimmat ominaisuudet ja hoito

Turkkilaista puuvillaa pidetään yhtenä korkealaatuisimmista maailmassa, sillä sen kuidut ovat erityisen pitkiä, ja vain tällaisesta pitkäkuituisesta langasta voidaan kutoa silkinpehmeät puuvillakankaat vaativimpiinkin käyttötarkoituksiin, niin kuin kuninkaallisille ja hotelleihin. Pitkäkuituisesta puuvillasta valmistetut pyyhkeet ja muut kodin tekstiilit kestävät jatkuvaa käyttöä ja pesemistä paremmin kuin lyhytkuituisesta puuvillasta valmistetut, eivätkä ne kovetu, kuten esimerkiksi froteepyyhkeet, vaan pehmenevät ja paranevat pesujen myötä.

Perinteinen kudontatekniikka kangaspuilla pitää langan kuidut ehyinä kuluttamatta niitä, minkä ansiosta hamam pyyhe on imukyvyltään optimaalinen. Ohuutensa ansiosta pyyhkeet myös kuivuvat nopeasti eivätkä haise tunkkaisilta. Erilaiset kudontatyylit tuottavat vahvuudeltaan ja painoltaan erilaisia kankaita, jotka taipuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin pyyhkeestä aina torkkuvilttiin tai shaalista ponchoon taikka pöytäliinaksi, kaikki ne ovat kuitenkin pehmeitä, ilmavia ja imukykyisiä. Värejä löytyy jokaiseen makuun hillityistä railakkaisiin. Hamam pyyhkeillä onkin ihana sisustaa kylpyhuonetta ja kotia. Uuden ilmeen voi luoda helposti ja edullisesti niin usein kuin mieli tekee.

Hamam pyyhe ja sen erityisominaisuudet ovat kehittyneet vuosisatojen aikana vastaamaan turkkilaisen Hamam sauna- kylpyläkulttuurin vaatimuksiin, ja siksi niiden ominaisuuksia on vaikea mitenkään ylittää. Juuri tästä syystä ne sopivat myös suomalaiseen saunakulttuuriin niin kotona kuin mökilläkin. Ne sopivat erinomaisesti hyvin myös ranta- ja salipyyhkeiksi, koska ne ovat keveitä ja vievät vain vähän tilaa kassissa tai repussa.

Parhaimpien ominaisuuksien esiin saamiseksi ja ylläpitämiseksi Mairan Hamam pyyhkeiden ja ponchojen käyttöönotossa kannattaa muistaa pari tärkeää seikkaa niin sen jälkeen voit huolettomasti nauttia ihanasta tuotteestasi vuosien ajan.

Mairan Hamam pyyhkeet ja ponchot ovat valmistettu turkkilaisesta erityisen pitkästä puuvillasta tai puuvilla-bambusta ja ovat kaikki jo valmiiksi esipestyjä sekä erityisen pehmeitä ja imukykyisiä jo heti, mutta jotkin pyyhkeet saattavat vaatia imukykyisyyden optimoimiseksi ja parhaimpien ominaisuuksien esiintuomiseksi käyttöönottopesua ja tätä lämpimästi suosittelemme.

Hamam-pyyhe käyttöönottopesu: 

  • Anna tuotteen liota kylmässä vedessä muutaman tunnin taikka yön yli ja pese 30 asteessa fosfaatittomalla miedolla pesuaineella.
  • Hieman voi lorauttaa pyykkietikkaa mukaan. Huuhteluainetta ei suositella, koska se sulkee puuvillan syitä ja näin kuivaavat ominaisuudet heikkenevät. 
  • Myöskään rummussa kuivausta ei suositella, koska se voi vahingoittaa kangasta. 
  • Parasta on antaa Hamam pyyhkeen tai ponchon kuivua raikkaassa ulkoilmassa narulla.

Jatkossa tuotteen huoltamiseksi riittää yllä olevat ohjeet, mutta yleensä liotusta ei enää tarvita. Jos jostain syystä hamam-pyyhkeesi ei kuivaa hyvin voi liotuksen huoletta toistaa useammin.

Ihania rentoja Hamam hetkiä sinulle toivotellen, Suvi <3 

Ps.

Mairan Hamam tuotevalikoiman löydät täältä:

Hamam pyyhkeet ja ponchot

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit