Nopeat (1-3 pv) toimitukset Kuhmosta!  Suomalainen AVAINLIPPU verkkokauppa.
100% tyytyväisyystakuu! 


Hamam pyyhe; parhaimmat ominaisuudet esiin näin

Hamam pyyhe, kylpytakin ja ponchon parhaimmat ominaisuudet ja pesu sekä hoito

Turkkilaiset pestemal-hamal pyyhkeet ovat turkkilaisia ​​pyyhkeitä, joita turkkilaiset perheet ovat valmistaneet useiden sukupolvien ajan. Nämä perheomisteiset kangasvalmistajat ovat yksilöitä, jotka todella arvostavat perinteitä ja vaalivat laatua. Pestemal on alkuperäinen turkkilainen kylpypyyhe, joka on tasaisesti kudottu käsin sidotulla reunuksella, joka on yleensä valmistettu turkkilaisesta puuvillasta, silkistä tai pellavasta. Hamam-pyyhkeellä on erilaisia ​​tekstuureja, malleja, painoja ja sävyjä. Nämä pyyhkeet ovat kevyitä, ohuita ja erittäin läpäisemättömiä. Vaikka ne ovat yleensä suuria, niiden pituus ja leveys on 100 x 180 cm, ne ovat kompakteja ja eroavat paksusta froteepyyhkeestä. Hamam kylpypyyhe on sileä, pehmeä ja se on kudottu käsin 100 % turkkilaisesta puuvillasta tai pellavasta.

1700-luvulta peräisin olevat turkkilaiset hamam pyyhkeet eli hamam pyyhkeet tai toiselta nimeltään pestemalit taikka fouta pyyhkeet ovat kooltaan melko suuria. Näillä pyyhkeillä on vahva suhde turkkilaisiin hamameihin, jotka ovat Turkin historiaan ja kulttuuriin juurtuneita julkisia kylpylöitä. Hamam on turkkia ja tarkoittaa kylpylää. Hamamit ovat itse asiassa peräisin 1300-luvulta, ja ne ovat saaneet inspiraationsa roomalaisista kylpylöistä. Mutta Pestemalit eivät ole pelkkiä kylpypyyhkeitä Turkin historian ja kulttuurin mukaan. Itse asiassa ne liittyvät usein tärkeisiin tapahtumiin turkkilaisten elämässä. Esimerkiksi morsian käytti Pestemal-pyyhettä häitä edeltävässä kylvyssä.

Perinteisessä käytössä kylpijällä ei ole käytössään vain yksi pyyhe vaan useampi pyyhe eri vartalon osia varten. Niitä käytettiin sarjoissa jo hamamien aikana, ja niitä löytyy edelleenkin. Setti sisälsi erilaisia ​​kylpypyyhkeitä päähän, hartioihin ja lantioon. Tämä järjestely oli erityisesti yhteensopiva turkkilaisen saunan suunnittelun kanssa.

Turkkilaista puuvillaa pidetään yhtenä korkealaatuisimmista maailmassa, sillä sen kuidut ovat erityisen pitkiä, ja vain tällaisesta pitkäkuituisesta langasta voidaan kutoa silkinpehmeät puuvillakankaat vaativimpiinkin käyttötarkoituksiin, niin kuin kuninkaallisille ja hotelleihin. Turkkilaisella puuvillalla on luonnollisesti viehättävä kiilto, mikä antaa pyyhkeille ylellisen ilmeen. Pitkäkuituisesta puuvillasta valmistetut pyyhkeet ja muut kodin tekstiilit kestävät jatkuvaa käyttöä ja pesemistä paremmin kuin lyhytkuituisesta puuvillasta valmistetut, eivätkä ne kovetu, kuten esimerkiksi froteepyyhkeet, vaan pehmenevät ja paranevat pesujen myötä.

Tässä laadukkaassa puuvillassa on erikoispitkät kuidut, mikä tarkoittaa, että harvemmat saumat tekevät näistä pyyhkeistä vahvempia ja sileämpiä. Ainutlaatuisen materiaalinsa ansiosta Pestemal tunnetaan siitä, että se muuttuu joka pesulla kuohkeammaksi, pehmeämmäksi, sileämmäksi ja vieläkin imukykyisemmäksi.

Perinteinen kudontatekniikka kangaspuilla pitää langan kuidut ehyinä kuluttamatta niitä, minkä ansiosta hamam on imukyvyltään optimaalinen. Ohuutensa ansiosta pyyhkeet myös kuivuvat nopeasti eivätkä haise tunkkaisilta. Erilaiset kudontatyylit tuottavat vahvuudeltaan ja painoltaan erilaisia kankaita, jotka taipuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin pyyhkeestä aina torkkuvilttiin tai shaalista ponchoon taikka pöytäliinaksi, kaikki ne ovat kuitenkin pehmeitä, ilmavia ja imukykyisiä. Värejä löytyy jokaiseen makuun hillityistä railakkaisiin. Pyyhkeillä onkin ihana sisustaa kylpyhuonetta ja kotia. Uuden ilmeen voi luoda helposti ja edullisesti niin usein kuin mieli tekee.

Hamam pyyhe ja sen erityisominaisuudet ovat kehittyneet vuosisatojen aikana vastaamaan turkkilaisen Hamam sauna- kylpyläkulttuurin vaatimuksiin, ja siksi niiden ominaisuuksia on vaikea mitenkään ylittää. Juuri tästä syystä ne sopivat myös suomalaiseen saunakulttuuriin niin kotona kuin mökilläkin. Ne sopivat erinomaisesti hyvin myös ranta- ja salipyyhkeiksi, koska ne ovat keveitä ja vievät vain vähän tilaa kassissa tai repussa.

Parhaimpien ominaisuuksien esiin saamiseksi ja ylläpitämiseksi Mairan Hamam pyyhkeiden, kylpytakkien ja ponchojen käyttöönotossa ja pesussa kannattaa tietää pari tärkeää yksityiskohtaa niin sen jälkeen voit huolettomasti nauttia ihanasta tuotteestasi vuosien ajan.


Kuinka pitkäikäinen hamam-tuote on?

Hamam-tuote, kuten hamam pyyhe, on suunniteltu kestämään käyttöä pitkään. Tämä johtuu ensisijaisesti laadukkaista materiaaleista, joita käytetään hamam-pyyhkeiden valmistuksessa. Oikein hoidettuna ja säännöllisesti puhdistettuna, hamam pyyhe voi kestää vuosia ilman, että sen imukyky tai mukavuus heikkenee.

Hamam pyyhkeet on tehty puuvillasta, joka on vahva ja kestävä kuitu. hamam pyyhkeet eivät menetä muotoaan tai kutistu pesun yhteydessä, kuten jotkut muut pyyhetyypit saattavat tehdä. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa hamam pyyheesi pysyvän hyvässä kunnossa, aina. Puuvillakuidut kestävät myös korkeita lämpötiloja, joten hamam pyyhe voi kestää useita pesukertoja ilman, että sen värit haalistuvat. Esimerkiksi, jos sinulla on sininen hamam pyyhe, sen väri säilyy kirkkaana ja eloisana pitkään.

Hamam-tuote on myös helppo säilyttää, koska se menee pienen tilaan. hamam pyyhkeet voidaan taittaa tiiviisti, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan matkoille, kun tilaa on rajoitetusti. Hamam-pyyhkeiden käyttöikää voidaan pidentää säilyttämällä niitä asianmukaisesti, sillä ne pysyvät hyvässä kunnossa eivätkä kulu niin nopeasti kuin ne, jotka jätetään huolettomasti lojumaan.

Mairan Hamam pyyhkeet ja ponchot ovat valmistettu turkkilaisesta erityisen pitkästä puuvillasta tai puuvilla-bambusta ja ovat kaikki jo valmiiksi esipestyjä sekä erityisen pehmeitä ja imukykyisiä jo heti, mutta jotkin pyyhkeet saattavat vaatia imukykyisyyden optimoimiseksi ja parhaimpien ominaisuuksien esiintuomiseksi käyttöönottopesua ja tätä lämpimästi suosittelemme. Ihanan pehmeät bambua sisältävät valkoiset Attuta sarjan pyyhkeemme näet täältä ja puuvillaiset skandinaaviset Elmas, iloiset Siksak väri-iloittelut ja yksiväriset värikkäät Petektas mallit klikkaamalla tuotenimeä. Ilmainen toimitus, kun tilaat uutiskirjeen!!


Jokaisella kankaalla on oma suositeltava pesumenetelmä ja pesulämpötila. Jos näitä ei ota huomioon pyyhe tulee kyllä pesussa puhtaaksi, mutta se alkaa ajan kuluessa kutistua ja tuntua pienemmältä. Tämä koskee myös huippulaatuisia pyyhkeitä. Jos etsit itsellesi, läheisellesi tai yhteistyökumppanillesi helposti huollettavia ja erityisen rakenteen vuoksi nopeimmin kuivuvia, hellävaraisia pyyhemalleja niin aidot Turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovat paras valinta siihen.

Lisäksi hamam-pyyhe kankaan erityinen rakenne mahdollistaa sen, että pyyhe pehmenee jokaisessa pesussa ja imukykyisyys paranee eli se kuivaa ihoa  hellien, mutta tehokkaammin ja paremmin vuosien saatossa.


Mitä hyötyä turkkilaisista rantapyyhkeistä on?

Parhaat turkkilaiset puuvillapyyhkeet ovat hengittäviä. Näin voit tuntea olosi mukavaksi. Se imee kosteutta, joten pysyt viileänä kesällä.

Koska ne on valmistettu myrkyttömästä, ympäristöystävällisestä kankaasta, ne ei ärsytä ihoasi. Siksi ne sopii myös ihmisille, joilla on herkkä iho. Korkean joustavuuden ansiosta sitä voidaan käyttää useita vuosia ilman ongelmia ja se on kaunis.

Tyylikkäässä turkkilaisessa rantapyyhkeessä on upea rakenne. Se on kevyt ja mukava. Kaikilla näillä ominaisuuksilla turkkilaiset rantapyyhkeet ovat tuotteita, joita voit käyttää mukavasti rannalla, uima-altaalla, merellä ja saunassa.


Hamam pyyhkeiden imukykyisyys ja kuivaavuus

Hamam pyyhkeet ovat tunnettuja niiden erinomaisesta imukyvystä. Ne pystyvät imemään itseensä suuria määriä vettä, mutta kuivuvat silti nopeasti, mikä tekee niistä erittäin käytännöllisiä. hamam pyyhe kuivaa ihoa tehokkaasti, koska sen ohuet ja tiiviit kuidut imevät kosteuden nopeasti.

Hamam pyyhkeet kuivuvat nopeasti, koska niiden kudonta on löysää, mikä mahdollistaa ilman kiertämisen kuiduissa. Tämä tarkoittaa, että hamam pyyhe ei jää märäksi pitkäksi aikaa pesun jälkeen, kuten jotkut paksummat pyyhkeet saattavat tehdä. Nopeasti kuivuvat hamam pyyhkeet ovat myös hygieenisempiä, koska ne eivät anna bakteerien kasvaa niissä yhtä helposti.

Hamam pyyhe on myös suhteellisen kevyt, mikä auttaa sitä kuivumaan nopeammin. Kevyt hamam pyyhe voidaan ripustaa kuivumaan, ja se kuivuu usein huomattavasti nopeammin kuin raskaampi pyyhe. Tämä tekee hamam pyyheestä erinomaisen valinnan esimerkiksi uimarannalle tai kuntosalille, missä haluat, että pyyhe kuivuu nopeasti.

Kun puhutaan hamam-tuotteista, on tärkeää huomauttaa, että niiden imukyky ja nopea kuivuminen eivät heikkene pesukertojen myötä. Päinvastoin, useat käyttäjät huomaavat, että heidän hamam-pyyhkeensä tuntuvat imukykyisemmiltä ja pehmeämmiltä pesukertojen myötä. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa hamam pyyheesi toimivan yhtä hyvin myös vuosien käytön jälkeen.

Vaikka hamam pyyhkeet ovat ohuita, ne ovat yllättävän imukykyisiä. Niiden pinta on suurempi kuin tavallisten pyyhkeiden, mikä tekee niistä tehokkaampia imemään vettä. hamam pyyhkeet sopivat erinomaisesti niille, jotka etsivät tuotetta, joka kuivaa ihoa nopeasti ja tehokkaasti.

Hamam pyyhe voi tuntua hieman erilaiselta kuin tavalliset froteepyyhkeet, mutta monet pitävät siitä, että se kuivuu niin nopeasti. hamam pyyhe on myös hyvin monipuolinen ja se voidaan taittaa pienen tilaan, mikä tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin. Niinpä hamam pyyhe ei ole ainoastaan käytännöllinen ja kestävä tuote, vaan myös erittäin mukava käyttää.


Mitä tehdä ennen hamam tuotteen pesua ?

Yleisin virhe Hamam tuotteen käyttöönotossa on laittaa se pesukoneeseen ja pestä se suoraan. Kun ostat hamam tuotteen ensimmäistä kertaa suosittelemme sen liottamista ennen pesua. Liottaminen mahdollistaa pyyhkeen parhaimmat ominaisuudet kuten kuivaavuuden ja pehmeyden.


Kuinka pestä hamam pyyhkeet?

Hamam pyyhe on tärkeä pitää huollettuna. Huolto aloitetaan liotuksella kylmässä vedessä. Kuivumisen jälkeen voi tuotteen simppelisti pestä pesukoneessa. Pesulämpötila on syytä pitää alhaisena. Yleinen virhe on käyttää huuhteluainetta, mikä on ymmärrettävää, koska se tuoksuu hyvälle, mutta huuhteluaineen käyttö hamam-tuotteen pesussa vähentää kuivaavia ominaisuuksia ja pyyhkeen käyttö ei ole sitten niin miellyttävää.

Kuinka pestä hamam-tuote?Hamam tuotteen huolto aloitetaan liotuksella kylmässä vedessä. Kuivumisen jälkeen voi tuotteen simppelisti pestä pesukoneessa. Pesulämpötila on syytä pitää alhaisena. Yleinen virhe on käyttää huuhteluainetta, mikä on ymmärrettävää, koska se tuoksuu hyvälle, mutta huuhteluaineen käyttö hamam-tuotteen pesussa vähentää kuivaavia ominaisuuksia ja pyyhkeen käyttö ei ole sitten niin miellyttävää.


Kuinka kuivata hamam-tuote?

Kankaan rakenne on käytännöllinen ja nopeasti kuivuva. Tästä syystä esimerkiksi hamam pyyhe kuivuu helpommin frotee pyyhe. Frotee pyyhkeiden kuivuminen voi kestää tunteja.

Jos olet rannalla niin voit huomata, että hamam pyyhe kuivuu aurinkoon jätettäessä hyvin lyhyessä ajassa. Joten voit ottaa sen käyttöösi helposti uudelleen useasti saman päivän aikana. Jos olet pessyt tuotteesi pesukoneessa voit kuivattaa sen nopeasti aurinkoisessa paikassa ulkoilmassa.


Haisevatko pyyhkeet?

Hamam pyyhkeet ovat usein päivittäisessä käytössä eikä vain käsien ja kasvojen kuivaamisessa. Käytössä kuollutta ihosolukkoa kulkeutuu pyyhkeisiin. Kosteuden vaikutuksesta pyyhkeisiin voi lyhyessä ajassa tulla pahaa hajua. Tämän estämiseksi froteepyyhkeitä joudutaan pesemään usein. Tämä aiheuttaa kuitenkin kulumista ajan myötä ja lyhentää sen käyttöikää. Jos haluat parhaan vaihtoehdon niin valitse aito turkkilainen Hamam-pyyhe, joita tarjoaa Mairan Hamam.

Jos peset ja kuivaat hamam-tuotteesi oikein voit käyttää sitä ongelmitta. Suurin syy tähän on se, että ne on varsinaisesti suunniteltu kylpypyyhkeiksi. Tänäkin päivänäkin on mahdollista nähdä hamam-pyyhkeitä perinteisissä Turkkilaisissa kylpylöissä. Siksi ne sopivatkin mainiosti myös suomalaisiin koteihin.

Hamam-pyyhe käyttöönottopesu:

Vaihe 1.

Anna tuotteen liota kylmässä vedessä 12 tuntia taikka yön yli (parhaan tuloksen saamiseksi).
Kylmässä vedessä liottaminen laajentaa kuituja ja saa pyyhkeesi ominaisuudet kukoistamaan.
Aseta tuote kuivumaan väljästi ja varmistu, että tuote on täysin kuiva.
Vaihe 2.

Pese 30 asteessa fosfaatittomalla miedolla pesuaineella.
Hieman voi lorauttaa pyykkietikkaa mukaan.
Huuhteluainetta ei suositella, koska se sulkee puuvillan syitä ja näin kuivaavat ominaisuudet heikkenevät.
Myöskään rummussa kuivausta ei suositella, koska se voi vahingoittaa kangasta.
Parasta on antaa Hamam pyyhkeen tai ponchon kuivua raikkaassa ulkoilmassa narulla.
Jatkossa tuotteen huoltamiseksi riittää yllä olevat ohjeet ja yleensä liotusta ei enää tarvita. Jos jostain syystä hamam-pyyhkeesi ei kuivaa hyvin voi liotuksen huoletta toistaa useammin.


Mitä tulee ottaa huomioon pyyhkeitä ostettaessa?

Kun haluat varmistaa, että ostat laadukkaan pyyhkeen, on tärkeää tutkia hamam-pyyhkeen ominaisuuksia ja huolellisesti tarkastella niitä. Hamam pyyhe ovat erinomainen valinta, jos haluat yhdistää kestävyyden, toiminnallisuuden ja tyylin.

Hamam pyyhkeiden mallit vaihtelevat suuresti, ja niitä on saatavana monissa eri tyyleissä. Vaihtoehtoja on runsaasti, aina yksivärisistä ja klassisista kuvioista värikkäisiin ja moderneihin malleihin. Hamam pyyhkeet ovat yleensä kevyitä ja ohuita, mutta ne ovat erittäin imukykyisiä ja nopeasti kuivuvia. Tämä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon niin kotiin, rannalle kuin matkustamiseenkin.

Hamam pyyhkeet ja niiden materiaali on avainasemassa sen laadun ja kestävyyden kannalta. Etsiessäsi laadukasta hamam pyyhettä, kiinnitä huomiota siihen, että se on valmistettu 100-prosenttisesta turkkilaisesta puuvillasta. Turkkilainen puuvilla on tunnettu korkeasta laadustaan, imukyvystään ja pehmeydestään. Tämä materiaali takaa, että hamam pyyhe pysyy hyvässä kunnossa ja toimii tehokkaasti pitkään.

Kun valitset hamam pyyhettä, GSM-taso on tärkeä tekijä, joka kertoo paljon pyyhkeen laadusta. Kuten aiemmin mainittiin, GSM viittaa pyyhkeen tiheyteen ja painoon. Hamam pyyhe GSM-tasojen tulisi olla vähintään 500, mutta ne voivat vaihdella riippuen omista mieltymyksistäsi. Voit valita mukavuuden ja kestävyyden välillä valitsemalla hamam-pyyhkeen, jolla on sopiva GSM-taso tarpeisiisi.

Koko on toinen tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon ostopäätöksessä. Hamam pyyhkeitä valmistetaan monissa eri kokovaihtoehdoissa, kuten kylpypyyhkeet, rantapyyhkeet, käsipyyhkeet ja matkapyyhkeet. Mieti, mihin käyttöön hamam-pyyhettä tarvitset ja valitse sen mukainen koko.

Hamam pyyhe on tärkeä pitää laadukkaana. Pesu- ja hoito-ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeää käyttöiän pidentämiseksi. Useimmat hamam-pyyhkeet voidaan pestä koneessa, mutta on tärkeää tarkistaa valmistajan suositukset. Yleensä hamam-pyyhkeet eivät vaadi erityistä hoitoa, mutta niiden asianmukainen pesu ja kuivaus auttavat säilyttämään niiden hyvän ulkonäön ja toiminnallisuuden pidempään.

Ympäristöystävällisyys on myös huomionarvoinen seikka valittaessa hamam-pyyhettä. Monet valmistajat pyrkivät tuottamaan ekologisesti kestäviä tuotteita, joiden valmistusprosessissa käytetään vähemmän vettä ja energiaa. Tämä on hyvä asia ottaa huomioon, jos haluat tehdä ympäristötietoisen valinnan.

Hinnan ja budjetin merkitystä ei voi sivuuttaa hamam pyyhettä hankittaessa. Vaikka halpa hamam-pyyhe voi houkutella aluksi, on tärkeää muistaa, että laatu ja kestävyys ovat usein sidoksissa hintaan. Panostamalla hieman enemmän saatat löytää laadukkaamman hamam pyyhkeen, joka kestää pidempään ja tarjoaa paremman käyttökokemuksen.

Hamam pyyhe on myös erinomainen lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle. Hamam-pyyhkeet ovat monikäyttöisiä, tyylikkäitä ja kestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisen lahjan erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, häälahjoiksi tai tupaantuliaisiin.


Hamam pyyhkeet on saatavana erikokoisina erittäin suurista kätevän pieniin, ja suurimmaksi osaksi lopullinen valintasi ennen tilauksen tekemistä riippuu erityistarpeistasi (sen lisäksi, että käytätkö niitä rantapyyhkeinä, pestemal-pyyhkeet voivat toimia myös kylpyhuoneen mattona, käsipyyhkeenä tai perinteisesti riippuvavana kylpyhuonepyyhkeenä). Kaiken kaikkiaan tyypillinen pestemal-pyyhe on kooltaan 101.6 x 177,80 cm. Se on noin 33 cm leveämpi ja 45,72 cm pidempi kuin keskimääräinen pyyhe, jonka koko on 68,58 x 132 cm.

Näin voit vertailla eri kokoja ja löytää niistä sopivimman. Laajan valikoiman ansiosta sitä voivat käyttää kaikki lapsista vanhuksiin. Meiltä myös lasten hamamponchot ja hauskapyyhereppu yhdistelmä. Pyyhesetin, ponchon tai kylpytakin lisäksi esim. lahjaksi on ihana lisätä laadukas ja luontoystävällinen suomessa valmistettu Luonkos saippua.

Ovatko turkkilaiset pyyhkeet helppokäyttöisiä?
Tavalliset pyyhemallit kuivuvat pitkään ja sinun on odotettava tunteja niiden kuivumista. Mutta turkkilaiset pyyhkeet kuivuvat nopeasti jopa 1- 2 tunnissa.
Esimerkiksi rannalla käydessä voit käyttää hamam pyyhettä useita kertoja saman päivän aikana. Lisäksi pyyhe ei haise, koska pyyhe kuivuu helposti.

Ihania rentoja Hamam hetkiä sinulle toivotellen, Suvi <3

Ps.

Mairan Hamam tuotevalikoiman löydät täältä:

Hamam pyyhkeet ja ponchot

Katso myös huippuedulliset pyyhepaketit, joissa mukana ihana luontoystävällinen Luonkos-saippua:

4 kpl Silkinpehmeä Petektas ja Luonkos Summer kukkaniittysaippua VAIN 119,90 €

3 Kpl Ylellinen Hamam pyyhe Siksak ja Luonkos Seaside hellävarainen suolasaippua VAIN 79,90€

4 kpl Trendikäs Hamam pyyhe Elmas ja Ihana Luonkos I love you rakkaussaippua VAIN 99 €

2 kpl Hamam pyyhe Attuta bambua ja Luonkos Summer saippua VAIN 64,95€

Loistava mökkivieminen taikka tuliainen eri tilaisuuksiin ja kotiinkin ihana piristys. Ilahduttava joululahja!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit